Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Lær at lave lækre fyldte chokolader til julens mange hyggestunder og sammenkomster!
Kurset er en kombination af foredrag og praktisk udførsel af metoderne til at lave fyldte chokolader. Vi arbejder med temperering, smagssammensætninger og pyntning, så du får en blank og sprød chokolade – hver gang.
Du får opskrifter med hjem, så du kan eksperimentere videre derhjemme – og du får naturligivs også chokolade med hjem.
Værd at vide
Medbring: forklæde, viskestykke, opbevaringsbøtte og karklud.
Råvareomkostninger af 100kr afregnes direkte med underviseren. Tilmeld dig/jer gerne i god tid, så du/I er sikret en plads.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 10.12.2024 | 17:30-21:00 | Hedelyskolen, Greve | Nicolaj Wium |
Uddannelse:
Nicolaj Wium er uddannet Civil Ingeniør i Kemi, men har de seneste 20 år været selvstændig som selvlært chokoladekreatør. Nicolai værdsætter chokolade i høj kvalitet og har sin “egen smag” i form af fyld af ren trøffel. I hans øjne er der ikke meget, som kan overgå en perfekt tempereret og helt blank chokolade og fløjsblød trøffelcreme.
Underviererfaring:
Nicolaj har de seneste fem år været tilknyttet FOF som underviser både i Køge Bugt, på vestegnen, i København og Nordsjælland, men har undervist i fylde chokolade de sidste 10 år. Han er desuden biavler med kunststof-bistader og over 60 stader.