Vil du gerne skære ned for mængden af kød på middagsbordet, men ikke for smagen og glæden ved et godt måltid?
Kurset her er for dig, som synes, at det er svært at få mad til at være lige så lækker og indbydende, når det er grøntsager og bælgfrugter, der ligger mest af på tallerkenen. Vi laver mad med sæsonens råvarer, og du får masser af tips og tricks til at gøre dem indbydende.
Du lærer at tænke grundsmage og konsistenser ind i ethvert måltid og bliver klogere på, hvordan du kan skabe smagsoplevelser, så du og dine medspisere også i længden får lyst til at spise masser af det grønne.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 25.09.2024 | 17:00-20:30 | Hvalsø Skole | Line Holt Nielsen |
2 | Onsdag 02.10.2024 | 17:00-20:30 | Hvalsø Skole | Line Holt Nielsen |
3 | Onsdag 09.10.2024 | 17:00-20:30 | Hvalsø Skole | Line Holt Nielsen |
Uddannelse:
Line Holt Nielsen er uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet, og hun har flere års erfaring med at undervise i madlavning.
Undervisererfaring:
Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. Hun har været en del af redaktionen på Danmarks største madmagasin, og hun har desuden leveret nyskabende opskrifter på hverdagsmad og bagværk til danske ugeblade.