Skip to content
Bliv bekendt med anti-inflammatorisk kost og hvordan den kan gavne din krop

Kost, bevægelse og vitaminer

Stå imod vinterens udfordringer, lær principperne indenfor antiinflammatorisk kost, få gode råd til daglig bevægelse og få kendskab til immunforsvarets vigtigste vitaminer og mineraler – og hvordan du kan bruge dem!

Vi starter formiddagen med 20 minutters bevægelse og stræk for at vække og sætte gang i kroppen. Herefter taler vi om anti-inflammatorisk kost mens vi forbereder en let frokost.

Dette event er for dig, der er nysgerrig på hvad anti-inflammatorisk kost indebærer, og hvad det kan bidrage med af sundhed og balance til helbredet. Du bliver bekendt med hvordan en antiinflammatorisk kost kan være aflastende og helbredende ifm. livsstilssygdomme, kroniske smerter og inflammation.

Antiinflammatorisk kost er en ikke en kur eller diæt, men en motiverende og inklusiv guide til hvordan du med få ændringer kan skabe en livslang optimering af din kost og derved øge din energi, mindske stress, forbedre søvn, hormonbalance og fordøjelse.

Værd at vide
Medbring dig selv i behageligt tøj samt en flaske vand.

Udgifter til råvarer af kr. 150,- må påregnes, og afregnes med underviseren en uge inden kursusstart.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 14.09.2024-14.09.2024
  • Adresse Hedegårdenes Skole, Roskilde
    Københavnsvej 34
    4000 Roskilde
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Husk behageligt tøj, som man kan bevæge sig i. Udgifter til råvarer: ca. 150 kr. pr. person. Afregnes direkte med underviseren en uge inden kursusstart, så hun er klar til at handle de lækre råvarer. Underviseren sender velkomstmail ud med informationer om betaling inden kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 10:00-14:00 Hedegårdenes Skole, Roskilde Licken Bagger
Underviser

Licken Bagger

Uddannelse:
Licken Bagger er uddannet fysioterapeut med mere end 20 års erfaring. Hun har altid været interesseret i og fascineret af sundhed og livsstil. Hun har siden uddannet sig til kostvejleder med speciale i anti-inflammatorisk kost.

Undervisererfaring:
Licken har undervist det meste af sit voksne liv, bl.a. indenfor yoga, TRX, pilates, stram-op, bassintræning m.m. i både privat-, højskole- og foreningsregi.

Andre faglige kvalifikationer:

Licken har på egen krop mærket hvilken indflydelse antiinflammatorisk kost kan have på kroniske smerter, stress og inflammation i kroppen.