Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en enestående mulighed for at lære at lave lækre og smagfulde flødeboller fra bunden. Du får rig mulighed for at blive bekendt med smagssammensætning i både skummet og bunden – uden de nødvendigvis er den samme, chokoladetemperering sprøjteteknik og meget mere.
Tidligere danmarksmester Nicolaj Wium guider til den perfekte og unikke flødebolle, uanset om du har tidligere erfaring eller bare drømmer om at lave lækre flødeboller – alt sammen i hyggelige omgivelser og med tid til at nørde.
Værd at vide
Medbring: forklæde, viskestykke, karklud samt beholder til dine færdige flødeboller
Råvareomkostninger af kr. 100,- pr. person må påregnes og afregnes direkte emd underviseren.
Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 22.10.2024 | 16:30-20:00 | Brohuset, Ishøj | Nicolaj Wium |
Uddannelse:
Nicolaj Wium er uddannet Civil Ingeniør i Kemi, men har de seneste 20 år været selvstændig som selvlært chokoladekreatør. Nicolai værdsætter chokolade i høj kvalitet og har sin “egen smag” i form af fyld af ren trøffel. I hans øjne er der ikke meget, som kan overgå en perfekt tempereret og helt blank chokolade og fløjsblød trøffelcreme.
Underviererfaring:
Nicolaj har de seneste fem år været tilknyttet FOF som underviser både i Køge Bugt, på vestegnen, i København og Nordsjælland, men har undervist i fylde chokolade de sidste 10 år. Han er desuden biavler med kunststof-bistader og over 60 stader.