Skip to content
Naturen kalder - familiedag under åben himmel

Naturen kalder - familiedag under åben himmel

Velkommen til en dag fyldt med eventyr i naturen for hele familien! Vi inviterer jer til en unik oplevelse, hvor vi kombinerer sjove udendørsaktiviteter med lækker madlavning over bål. Vi starter dagen med velkomst, bålkaffe til de voksne samt lækre snacks og forfriskende lemonade til børnene.

Dernæst er det tid til naturbingo og sjov på stranden og naturen. Vi skal desuden lære at genkende og indsamle enkelte spiselige planter og urter, som vi skal bruge i madlavningen. Efter disse aktiviteter skal vi øve os i at lave ild, og vores erfarne instruktører guider os gennem processen. Når sulten melder sig, er det tid til den store gastronomiske oplevelse!

Sammen med en Michelin-kok skal vi tilberede en lækker mexicansk middag over bål, som vi efterfølgende spiser i fællesskab ved langbordet. Til sidst afrunder vi dagen med hyggeligt samvær omkring bålet med kaffe og kage.
Vi glæder os til at se jer.

Værd at vide
Familiedagen er arrangeret i samarbejde med Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 07.09.2024-07.09.2024
  • Adresse Jersie Strand
  • Bemærkninger Prisen er alt inkl. Både børn og voksne skal have en billet. Børn under 4 år deltager gratis. Mødested: Græsplænen foran Jersie Strandkiosk

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 07.09.2024 10:00-14:00