Skip to content
Klaverundervisning hos FOF Køge Bugt

Moderne klaver og keyboard

Drømmer du om at spille musik, men mangler tålmodigheden eller tiden til at lære noder og teori? Så er dette kursus perfekt for dig! Her behøver du ikke at være bekendt med noder eller have et dybtgående kendskab til musikteori. Vi bruger vores musikalske øre som værktøj, hjulpet af becifring.

På kurset vil du lære at spille kendte sange på klaver og bruge dine nye færdigheder til at lære nye sange på egen hånd. På keyboard udforsker vi forskellige spilleteknikker og genrer, arbejder med den musik, du elsker, og lærer om timing, at spille til "click", og at spille med band. Du kan også lære at redigere lyde og skabe dit eget unikke musikalske univers, perfekt til brug i studiet eller med et band.

Uanset om du vælger klaver eller keyboard, vil du udvikle din musikalske sans og kreativitet, forbedre din evne til at lytte og genkende melodier, og have det sjovt undervejs. Kurset er ideelt for begyndere, der ønsker at lære at spille musik uden at blive overvældet af teori, øvede musikere, der vil udvide deres færdigheder, og alle, der elsker musik og ønsker at udtrykke sig kreativt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Information

  • Dato 24.09.2024-05.11.2024
  • Adresse Seaside Studio
    Lendrumvej 10
    4671 Strøby
  • Bemærkninger Der undervises hver anden uge i 45 min. pr. gang. Det er muligt at få undervisning frem kl. 11.00 frem til kl. 18.00. Det individuelle undervisningstidspunkt aftales med underviseren.Ønsker du undervisning i ulige uger eller en anden opstartsdato, kan det arrangeres - kontakt underviseren for at aftale nærmere.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 11:00-11:45 Seaside Studio Ole Juul
2 Tirsdag 08.10.2024 11:00-11:45 Seaside Studio Ole Juul
3 Tirsdag 22.10.2024 11:00-11:45 Seaside Studio Ole Juul
Se alle Se færre
Underviser

Ole Juul

Uddannelse:
Ole Juul startede i 1990 med at undervise i musik. Han har en bred erfaring og har spillet klaver siden, han var 2 år, samt arbejdet med lyd, studie og synthesizere siden starten af 80’erne.

Undervisererfaring:
Ole har indspillet egen musik i større studier som f.eks Abbey Road og fået singler udgivet i Asien samt spillet live i en bred vifte af lande. Nu har han eget studie, hvor han skriver og producerer musik. Han kører forskellige kurser, som alle har med musik at gøre, og du kan finde eventuelle opdateringer om Ole’s hold her.