Skip to content
Yoga Nidra Meditation

Yoga Nidra meditation

Yoga Nidra er en meditationsteknik som vil forbedre din søvn og lære din krop at slappe af. Vidste du at en times daglig yoga nidra praksis sidestilles med 4 timers dyb søvn?! Derfor kaldes den også ”yogiens søvn”.

Med simple åndedræts- og meditationsøvelser vil du lære at slippe spændinger i krop og sind. Du vil lære at aktivere det beroligende nervesystem ”parasympatikus”, så du kan slappe af og komme dybere ned i en healende afspænding. Her træner du din underbevidsthed til at frigive stress og angst og styrker dig i at forblive i en fredelig og opmærksom tilstand. Når du er fuld årvågen og samtidig lærer din krop at slappe af, vil din hjerne svinge i en frekvens som healer. Når du lærer at selv-regulerer og styrke din overordnede stress regulering, vil du forynge din krop og forbedre din energi og overskud.

Under din yoga nidra praksis, arbejder vi med en bevidst intention, ønske eller drøm (sankalpa). Her arbejdes med ubevidste overbevisninger, så du bedre kan åbne dig op og skabe forandringsprocesser. Du vil kunne opdage dit inderste potentiale, som ofte er tilsløret af stress, traumer og manglende omsorg for dig selv.

Yoga Nidra er en transformerende meditationsform. Metoden vil hjælpe dig til bedre at falde i søvn og gøre det muligt at håndtere og slippe stresstanker og ubevidste handlingsmønstre. Yoga Nidra er også for dig som bare ønsker at vende tilbage til dig selv, efter mange års fravær.

Værd at vide
Meditationerne foretages liggende. Medbring gerne øjenpude og et åbent sind.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 18:50-20:00 Den Hvide By, Køge Dorte Jensen
2 Onsdag 18.09.2024 18:50-20:00 Den Hvide By, Køge Dorte Jensen
3 Onsdag 25.09.2024 18:50-20:00 Den Hvide By, Køge Dorte Jensen
Se alle Se færre
Dorthe Jensen, underviser i bevægelse og sundhed hos FOF Køge Bugt
Underviser

Dorte Jensen

Uddannelse:
Dorte er uddannet homøopat fra London Centre for Homeopathic Education, hvor hun er certificeret i både den Klassiske & Praktiske Homøopati. Hun har siden suppleret med uddannelse som insulinresistent terapeut ved The Institute of Nutritional Endocrinology i USA. Dorte har arbejdet med homøopati siden 2004 og har stort erfaringsgrundlag i arbejdet med mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer.

Undervisererfaring:

Dorte har mange års erfaring med undervisning i Mindfulness gennem FOF og egne kurser. Gennem sit arbejde som homøopat er hun klædt godt på til at tage dig gennem din personlige meditationsproces, hvor du lærer dig selv at kende. "Jeg vil altid møde dig der, hvor du er som menneske. Jeg elsker at arbejde med sindet og de uanede kræfter og talenter vi ikke selv ved, vi besidder. Min omsorg for dig som midtpunkt og min entusiasme gør mig til en transformator til forandring".

Andre faglige kvalifikationer:
Dortes ubestridte styrke ligger i at skabe forandring i det individuelle menneskes liv. 
Læs mere om Dortes egen rejse, historie og baggrund her.