Skip to content
Yin Yoga med fordybelse og ro, Yogahold hos FOF Køge Bugt

Yin Yoga og åndedræt - workshop

Ønsker du mere smidighed og strejk efter andre sportsaktiviteter eller fitness? Eller måske ønsker du at lære at trække vejret bedre eller bare gøre noget for dig selv. Workshoppen er især god til dig som f.eks. er stressramt og har brug for at genopbygge og oplade nervesystemet.

Yin Yoga virker beroligende og lader kroppen finde ind i en dyb oplevelse af indre ro, nærende velvære og efterfølgende energi. Vi holder de liggende og siddende stillinger med afslappede muskler i 3-6 min. for effekt i bindevævet der påvirkes til bedre smidighed, harmoni og frihed for fysisk og psykisk stress. Yin Yoga berører desuden kroppens meridianbaner, som betyder et større flow af energi, både fysisk og mentalt.

Du opnår derfor øget udrensning, forbedret fordøjelse, søvnrytme, humør og dit overskud påvirkes i en positiv retning. Med åndedrættet som omdrejningspunkt, vil du lære at lytte bedre til dig selv og din krops signaler.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 03.11.2024 10:00-13:00 FOF Huset A, Greve Dorte Jensen
Dorthe Jensen, underviser i bevægelse og sundhed hos FOF Køge Bugt
Underviser

Dorte Jensen

Uddannelse:
Dorte er uddannet homøopat fra London Centre for Homeopathic Education, hvor hun er certificeret i både den Klassiske & Praktiske Homøopati. Hun har siden suppleret med uddannelse som insulinresistent terapeut ved The Institute of Nutritional Endocrinology i USA. Dorte har arbejdet med homøopati siden 2004 og har stort erfaringsgrundlag i arbejdet med mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer.

Undervisererfaring:

Dorte har mange års erfaring med undervisning i Mindfulness gennem FOF og egne kurser. Gennem sit arbejde som homøopat er hun klædt godt på til at tage dig gennem din personlige meditationsproces, hvor du lærer dig selv at kende. "Jeg vil altid møde dig der, hvor du er som menneske. Jeg elsker at arbejde med sindet og de uanede kræfter og talenter vi ikke selv ved, vi besidder. Min omsorg for dig som midtpunkt og min entusiasme gør mig til en transformator til forandring".

Andre faglige kvalifikationer:
Dortes ubestridte styrke ligger i at skabe forandring i det individuelle menneskes liv. 
Læs mere om Dortes egen rejse, historie og baggrund her.