Skip to content
Christian 4.s Bryghus og Kongernes Lapidarium

Christian 4.s Bryghus og Kongernes Lapidarium

Vi skal på besøg i ét af Københavns ældste pakhuse, som under Christian 4. både har fungeret som bastion og bryghus - og nu beskytter kongernes imponerende samling af skulpturer.

Turen starter i det fri med fokus på pakhusets funktioner og historie, hvorefter dørene åbnes til en særomvisning i den ellers lukkede samling: Kongernes Lapidarium i Christian 4.s Bryghus. En enestående mulighed for at opleve de 384 kongelige skulpturer i sten og gips, heriblandt gipsafstøbningen af den kæmpestore rytterstatue fra Amalienborg Slotsplads af Frederik 5. til hest og Christian 5.s rytterstatue fra Kongens Nytorv.

Værd at vide
Mødested: Christian 4.s Bryghus, Frederiksholms Kanal 29, 1220 København K.

Bemærk! Turen starter med en guidet rundvisning udenfor. Bryghuset er udstyret med trapper og er køligt. 

Parkering foran bygningen er mulig. Alternativt kan der parkeres i kælderen hos BLOX.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 04.10.2024-04.10.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Christian den 4’s Bryghus, Frederiksholms Kanal 29, 1220 København K Vær opmærksom på, at vi starter med en guidet rundvisning uden for, og at Bryghuset er udstyret med trapper og er køligt. Det er muligt at parkere lige foran bygningen eller i parkeringskælderen ved BLOX.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 04.10.2024 15:30-17:30 Se Infoboks Marianne Bentzen
Marianne Bentzen er rundviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Marianne Bentzen

Uddannelse:
Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer inden for det private og er desuden uddannet guide med mange udflugter i bagagen til fods og i bus.

Undervisererfaring:
Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Og som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være velforberedt og en god formidler. Marianne finder mange spændende kulturskatte; har gode samarbejdspartnere og udfører sine guidede ture i et energifyldt tempo.

Marianne Bentzen laver guidede rundvisninger hos FOF Køge Bugt med stort engagement, og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.