Skip to content
Oplev det vidunderlige Dronning Louises Tehus ved juletid og nyd en afternoon tea

Dronning Louises Tehus ved juletid

Vinteren står for døren og derfor inviteres du indenfor i Dronning Louises Tehus i Bernstorff Slotshave. Her byder vi på foredrag om ”Bernstorffsparkens mange skatte” ved husets faste rundviser, Marianne Bentzen, efterfulgt af Afternoon Tea med et strejf af jul.

I Tehusets romantiske stuer starter den historiske som nutidige fortælling om de mange skatte i Bernstorff Slotshave fyldt med aftryk efter en storhedstid med mægtige statsmænd og kongelige personligheder med vægt på Dronning Louise og Christian 9s færden og indflydelse på stederne. Under foredraget bydes der på et glas bobler, alt imens du sidder lunt og godt og via et kort kan følge med på rundturen i haven, så du siden hen selv kan finde de mange skatte på en gåtur i parken.

Efter foredraget er det tid til den traditionsrige Afternoon Tea. Et koncept og en historie, som Chaya præsenterer ganske kort, mens der serveres te ad libitum, fingersandwich, lune scones samt et udvalg af kager. Teen serveres af forsølvede tepotter og porcelæn fra 1880-1950, og maden af etagefade, hvilket forlænger den historiske fortælling fra Dr. Louises tid. Varme julekrydderier vil dufte i hele huset, når Chayas Afternoon Tea serveres – i denne udgave tilført et strejf af jul.  

Så kom med til foredrag ved husets egen rundviser, julehygge og Afternoon Tea i det lille stråtækte bindingsværkshus.

Værd at vide
Mødested: Dronning Louises Tehus, Ved Slotshaven 12, 2820 Gentofte

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 06.12.2024-06.12.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Dronning Louises Tehus, Ved Slotshaven 12, 2829 Gentofte

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.12.2024 15:30-18:15 Se Infoboks Marianne Bentzen
Marianne Bentzen er rundviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Marianne Bentzen

Uddannelse:
Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer inden for det private og er desuden uddannet guide med mange udflugter i bagagen til fods og i bus.

Undervisererfaring:
Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Og som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være velforberedt og en god formidler. Marianne finder mange spændende kulturskatte; har gode samarbejdspartnere og udfører sine guidede ture i et energifyldt tempo.

Marianne Bentzen laver guidede rundvisninger hos FOF Køge Bugt med stort engagement, og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.