Skip to content
Lad tænderne løbe i vand når vi besøger Bagsværd Lakrids

En festaften i lakridsens tegn hos Bagsværd Lakrids

Kom med til en særlig aften, hvor du er inviteret indenfor hos guldvindende Bagsværd Lakrids. Oplev lakridsfremstilling og hør fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids sammen med smagsprøver direkte fra gryden. Efterfølgende nydes sushimiddag med fire udsøgte vine tilsat livemusik og mere lakrids. Du kan godt begynde at glæde dig til en aften i lakridsens tegn.

Værd at vide
Mødested: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 119-125, 2800 Bagsværd.

Prisen er inklusiv: foredrag og lakridssmagning, sushimiddag samt smagning af fire kvalitetsvine med livemusik.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 14.03.2025-14.03.2025
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 119-125, 2880 Bagsværd. Prisen inkluderer lakridsforedrag og -smagning, sushimiddag og smagning af fire kvalitetsvine og livemusik.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 14.03.2025 18:00-21:30 Se Infoboks Marianne Bentzen
Marianne Bentzen er rundviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Marianne Bentzen

Uddannelse:
Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer inden for det private og er desuden uddannet guide med mange udflugter i bagagen til fods og i bus.

Undervisererfaring:
Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Og som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være velforberedt og en god formidler. Marianne finder mange spændende kulturskatte; har gode samarbejdspartnere og udfører sine guidede ture i et energifyldt tempo.

Marianne Bentzen laver guidede rundvisninger hos FOF Køge Bugt med stort engagement, og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.