Skip to content
Friisholm chokolade - verdens bedste chokolade

Friisholm chokolade - verdens bedste chokolade

Vi skal på besøg på en ægte chokoladefabrik, der laver verdens bedste chokolade – helt officielt. Vi skal se, dufte og smage – og vi kommer helt tæt på produktionen sammen med ejer Mikkel Friis-Holm, som vil fortælle og vise os, hvordan man producerer prisvindende chokolade fra kakaobønne til færdig chokoladeplade.

Undervejs bliver der selvfølgelig lejlighed til at smage på verdens bedste chokolade, og slutteligt er der mulighed for at købe med rabat i fabriksbutikken.

Værd at vide
Mødested: Friisholm Chokolade, Kattingevej 18, Herslev, 4000 Roskilde.

Bermærk! Arrangementet er stående og inkluderer smagsprøver af Friisholms egen, lækre chokolade.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 14.01.2025-14.01.2025
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Friisholm Chokolade, Kattingevej 18, Herslev, 4000 RoskildeOBS! Arrangementet er stående og inkluderer smagsprøver på lækker chokolade.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.01.2025 13:00-14:45 Se Infoboks Marianne Bentzen
Marianne Bentzen er rundviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Marianne Bentzen

Uddannelse:
Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer inden for det private og er desuden uddannet guide med mange udflugter i bagagen til fods og i bus.

Undervisererfaring:
Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Og som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være velforberedt og en god formidler. Marianne finder mange spændende kulturskatte; har gode samarbejdspartnere og udfører sine guidede ture i et energifyldt tempo.

Marianne Bentzen laver guidede rundvisninger hos FOF Køge Bugt med stort engagement, og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.