Skip to content
Besøg hos Summerbird chokolade

Summerbirds økologiske juleunivers

Det er blevet jul hos Summerbird, og du inviteres til chokoladeforedrag og skønne smagsoplevelser med Summerbird chokolade tilsat nye julevarianter.

Du kender nok den ikoniske sommerfugl og smagen af Summerbirds lækre chokoladeunivers, men vidste du, at chokoladen er 100% økologisk og baseret på noget af den fineste rå chokolade? Det får du nu mulighed for at høre mere om til Summerbirds chokoladeforedrag akkompagneret af en masse lækker chokolade og nye julevarianter, der skal smages undervejs.

I den lille indlagte pause bydes der på Summerbirds helt specielle varme chokolade og bobler, og undervejs vil der være en konkurrence med en smagfuld præmie. Med dig hjem får du også en lille goodiebag og mulighed for at afrunde arrangementet med køb af chokolade med julerabat. Så forkæl dig selv eller én, som du holder af, med en fredag i chokoladens tegn.

Værd at vide
Mødested: Magasin du Nord, Kongens Nytorv 13, 1095 København ved Summerbird i kælderen

Arrangementet inkluderer foredrag, chokoladesmagning, bobler og goodiebag. Vi mødes ved Summerbird i kælderen og går samlet op i salen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 15.11.2024-15.11.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Magasin du Nord, Kongens Nytorv 13, 1095 København ved Summerbird i kælderen. Vi mødes ved Summerbird i kælderen og går samlet op i salen. Prisen inkluderer foredrag, chokoladesmagning, bobler og goodiebag.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 15.11.2024 16:30-18:15 Se Infoboks Marianne Bentzen
Marianne Bentzen er rundviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Marianne Bentzen

Uddannelse:
Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer inden for det private og er desuden uddannet guide med mange udflugter i bagagen til fods og i bus.

Undervisererfaring:
Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Og som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være velforberedt og en god formidler. Marianne finder mange spændende kulturskatte; har gode samarbejdspartnere og udfører sine guidede ture i et energifyldt tempo.

Marianne Bentzen laver guidede rundvisninger hos FOF Køge Bugt med stort engagement, og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.