Skip to content
Workshop - Nøglen til energi og mentalt velvære for kvinder 50+

Workshop - Nøglen til energi og mentalt velvære for kvinder 50+

Her er workshoppen for dig over 50, som ønsker at opnå en fornyet følelse af energi og mentalt og fysisk velvære. Du får indsigt, praktiske værktøjer og inspiration til at navigere i livets næste fase med vitalitet og balance - indefra og ud.

Workshoppen starter med en introduktion og velkomst, hvor du møder værten og de andre deltagere. Herefter dykker vi ned i, hvordan du kan forstå og overvinde barrierer for energi og velvære. Du vil lære om ernæringsmæssige valg, der kan øge din energi og forbedre dit helbred, samt enkle øvelser og bevægelsesrutiner, der kan integreres i din hverdag for at styrke både krop og sind.

Vi vil også fokusere på mindfulness og mental ro, hvor du lærer teknikker til stressreduktion og mental klarhed. Positiv tænkning og selvpleje er en vigtig del af programmet, og vi hjælper dig med at øge dit selvværd og udvikle en positiv tankegang. Åndedrætsøvelser og afspændingsteknikker vil blive præsenteret for at give dig effektive værktøjer til energi og afslapning.

Der vil være mulighed for at netværke og dele erfaringer med de andre deltagere, hvilket kan føre til nye forbindelser og støtte. Sammen skaber vi en personlig handlingsplan for vedvarende velvære, som du kan tage med dig og implementere i dit daglige liv. Workshoppen afsluttes med en opsummering og tid til individuel rådgivning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-13:00 Solrød Idrætscenter Izabella Frederiksen
Izabella Federiksen, pilatesunderviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Izabella Frederiksen

Uddannelse
Izabella er uddannet Yin, Hatha og Flow Yogalærer. Hun er desuden uddannet Pilates-, Aerobic-, Step- og TRX-underviser. Izabella har sideløbende med sine uddannelser også uddannet og certificeret sig som Personlig træner, Kostvejleder, Life Coach, Økonom og har erfaring inden for Somatisk traume terapi, TFT og Raki Healing.

Undervisererfaring
Izabella har over 15 års erfaring med undervisning i forskellige hold, bla. forskelige typer yoga, pilates, step, HIT, bodyfit, mave/baller/lår, core, stram op, mor/baby og ect. Som person er hun empatisk, hjælpsom og bestræber sig altid på at skabe en god oplevelse for deltagerne i sine timer. Hun har fokus på skabe relationer, så deltagerne føler sig set, velkommen og i trygge hænder. Hun har en meget afslappende og humoristisk undervisningstilgang, hvor der er plads til stive kroppe, manglende balance eller noget helt tredje.

Andre faglige kvalifikationer
Izabella har en baggrund indenfor økonomi og jura. Hun har altid været meget interesseret i at arbejde med mennesker og har viet sit liv til undervisning og udvikling af mennesker, og har haft fokus på at hjælpe b.la. kvinder med kroniske lidelser til at opbygge en stærk og robust krop, og til at få energien og livskvaliteten tilbage. I dag hun egen virksomhed, hvor hun hjælper individuelt og i grupper, bl.a. kvinder med kroniske smerter, depression og angst til at få en velfungerende hverdag med en forbedret livskvalitet, vitalitet og fornyet energi.