Skip to content
Oplev den ikoniske og mystiske Politigård indefra

Københavns politigård bag murene

Københavns politigård har været en del af det københavnske gadebillede i 100 år. På denne rundvisning har du mulighed for at komme bag murerne, når en nuværende eller tidligere ansat ved politiet viser rundt i den store kolos.

Rundvisningen på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Vi skal bl.a. se den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården.

Værd at vide
Mødested: Politigårdens hovedindgang, Polititorvet 1, 1567 København. Sikkerhedstjek før og efter rundvisningen.

Medbring gyldigt billed-ID (kørekort eller pas). Bemærk! Rundvisningen er ikke for gangbesværede eller kørestolsbrugere. Det er ikke muligt at medbringe store tasker, og man kan ikke støde til eller gå tidligere fra en rundvisning. Tilmelder du mere end én person, bedes du oplyse navn og adresse på din/e ledsager/e.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Foto: © Sakena, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Information

  • Dato 09.10.2024-09.10.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Politigårdens hovedindgang, Polititorvet 1, 1567 København. Sikkerhedstjek før og efter rundvisningen kl. 18.00-20.00. Medbring gyldigt billed-ID (kørekort eller pas). OBS! Rundvisningen er ikke for gangbesværede eller kørestolsbrugere. Det er ikke muligt at medbringe store tasker, og man kan ikke støde til eller gå tidligere fra en rundvisning. Hvis du tilmelder mere end en person, bedes du skrive navn og adresse på din/e ledsager/e.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.10.2024 17:45-20:15 Se Infoboks Intern guide

Intern guide