Skip to content
Oplev Peder Skram og Mastekranen på Nyholm

Peder Skram og Mastekranen på Nyholm

Kom med til en spændende dag fyldt med oplevelser på det historiske Nyholm, bedre kendt som Holmen, der var orlogsflådens base gennem 300 år.

Vi skal først på en kort guidet tur i det fri på dele af Marinestation Holmens område og opleve Sixtus Batteriet, ”Under Kronen” og skulpturen af Thorvald Bindesbøll. Via særomvisninger besøger vi Skibene på Holmen, der er Danmarks ældste koldkrigsmuseum, og skal på denne tur ombord på den imponerende fregat PEDER SKRAM og opleve det miljø Søværnets besætninger boede og arbejdede i, når de bemandede skibene.

Du kan også godt glæde dig til, når vi skal helt til tops i pejlemærket for Holmen, selveste Mastekranen med den storslåede udsigt over Københavns Havn – og det omkringliggende område, der emmer af historie.

Værd at vide

Mødested: Under Kronen, A. H. Vedels Plads, i den nordligste ende af Nyholm, 1439.

Arrangementet inkluderer særrundvisning med besøg i Mastekranen og ombord på Peder Skram og kort guidet gåtur på dele af marinestation Holmens område. Kom gerne i god tid.

Bemærk! Turen er ikke egnet for gangbesværede grundet besøg i materiel med mange trapper og stiger.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 12.11.2024-12.11.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Under Kronen, A. H. Vedels Plads, i den nordligste ende af Nyholm, 1439 København. OBS! Turen er ikke egnet for gangbesværede grundet besøg i materiel med mange trapper og stiger

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.11.2024 10:30-13:45 Se Infoboks Marianne Bentzen
Marianne Bentzen er rundviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Marianne Bentzen

Uddannelse:
Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer inden for det private og er desuden uddannet guide med mange udflugter i bagagen til fods og i bus.

Undervisererfaring:
Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Og som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være velforberedt og en god formidler. Marianne finder mange spændende kulturskatte; har gode samarbejdspartnere og udfører sine guidede ture i et energifyldt tempo.

Marianne Bentzen laver guidede rundvisninger hos FOF Køge Bugt med stort engagement, og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.