Skip to content
Tag med FOF Køge Bugt på en spændende bustur og oplev historien bag det Psykiatriske Hospital i Nykøbing Sjælland

Psykiatrisk hospital og frokost på Anneberg - bustur til Nykøbing Sjælland

Kom med på en heldagsbustur til det tidligere sindssygehospital i Nykøbing Sjælland – et liv og en historie kun de færreste kender. Vi skal på en særrundvisning opleve det lille samfund, der gennem 100 år danner rammerne omkring hospitalet og have et indblik i behandlingsmetoder, livet som patient og de autentiske rum.

Efter dagens oplevelser skal vi nyde en dejlig frokost med drikkevarer i de smukkeste rammer på Anneberg Café og Restaurant. Og måske du også når et smut på Hempel Glasmuseum (for egen regning) eller en lille gåtur.

Værd at vide
Det er muligt at stige på bussen enten på Ølby st., Køge eller på bagsiden af Roskilde st. på Ny Østergade. Bussen går kl. 8.30 (Ølby st.) og 9.00 (bagsiden af Roskilde st. på Ny Østergade). Notér venligst ved tilmelding, hvor du/I ønsker at stige på.

Prisen er inkl. bustransport, guide på hele turen, særrundvisning og museumsbesøg på det tidligere psykiatriske hospital i Nykøbing Sjælland. Desuden frokost med to store stykker smørrebrød inkl. drikkevarer i form af et glas vin, øl eller vand.

Turen er egnet for alle, der kan komme op og ud ad en bus. Rundvisningen foregår udendørs det meste af tiden, så sørg for at vælge den rigtige påklædning og ordentlige sko.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Foto: © Nana Reimers, via Trap Danmark

Information

  • Dato 08.10.2024-08.10.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Det er muligt at stige på bussen enten på Ølby st., Køge eller på bagsiden af Roskilde st. på Ny Østergade. Bussen går kl. 8.30 (Ølby st.) og 9.00 (bagsiden af Roskilde st. på Ny Østergade). Notér venligst ved tilmelding, hvor du/I ønsker at stige på. Prisen er inkl. bustransport, guide på hele turen, særrundvisning og museumsbesøg på det tidligere psykiatriske hospital i Nykøbing Sjælland. Desuden frokost med to store stykker smørrebrød inkl. drikkevarer i form af et glas vin, øl eller vand. Turen er egnet for alle, der kan komme op og ud ad en bus. Rundvisningen foregår udendørs det meste af tiden, så sørg for at vælge den rigtige påklædning og ordentlige sko. Kom gerne i god tid til busafgang.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.10.2024 08:30-17:30 Marianne Bentzen
Marianne Bentzen er rundviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Marianne Bentzen

Uddannelse:
Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer inden for det private og er desuden uddannet guide med mange udflugter i bagagen til fods og i bus.

Undervisererfaring:
Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Og som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være velforberedt og en god formidler. Marianne finder mange spændende kulturskatte; har gode samarbejdspartnere og udfører sine guidede ture i et energifyldt tempo.

Marianne Bentzen laver guidede rundvisninger hos FOF Køge Bugt med stort engagement, og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.