Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Babysvømning, tumlesvømning, voksen-barn, leg i vand, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Babysvømning 0-6 måneder - Vinderup

Når dit barn har nået sin fødselsvægt og navlen er helet er det klar til at komme i vandet - for de flestes vedkommen fra ca. 1,5 måned.  

Kom med og oplev en fantastisk stund med nærvær, ro og fuldt fokus på dit barn. 

Bliv guidet stille og roligt i gang med babysvømning på den rigtige måde. I lærer forskellige greb og vi gennemgår dyk, til dem der er klar. Dykning er en stor del af babysvømning, da det tilvender barnet til vandet og barnet lære selv at lukke af. I vandet kan barnet meget mere ende det kan på land og nye bevægelser kan øves og indlæres samtidig med at de primære sanser bombarderes med stimuli. 

Igennem lege, sange og forskellige greb vil vi udfordre og støtte dit barns sansemotoriske udvikling og igennem forløbet vil du kunne se dit barn udvikle sig og blive mere og mere tryg i vandet sammen med dig.

Husk grundig afvaskning af både baby og dig selv og husk en badeble til baby

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 21.10.2024 09:30-10:00 Vinderup Hallen Sofie Brøndgaard
2 Mandag 28.10.2024 09:30-10:00 Vinderup Hallen Sofie Brøndgaard
3 Mandag 04.11.2024 09:30-10:00 Vinderup Hallen Sofie Brøndgaard
Se alle Se færre
Sofie underviser i babysvømning i Vinderup

Sofie Brøndgaard

Jeg er til dagligt som fysioterapeut hos FysioDanmark Holstebro, her har jeg arbejdet siden 2018, hvor jeg blev færdiguddannet. 

Jeg brænder for arbejdet med børn og babyer og elsker alt det, som det giver tilbage. Jeg er også babytummel instruktør, her nyder jeg at se de små børn udvikle sig motorisk. Det giver så meget igen, når jeg kan være med til at lære forældrene om barnets motoriske færdigheder og kunne give små fifs, så babyerne knækker koden til de motoriske færdigheder. I vandet glæder jeg mig til at se babyerne og forældrene udvikle nye færdigheder, få store sanseoplevelser og stjernestunder med forældre. 

Jeg lægger vægt på gode oplevelser mellem forældre og babyer, høj faglighed samt en god stemning på holdet med plads til alle.