Skip to content
Prøv at male intuitivt og mød dig selv i det kreative

Mal intuitivt - en indre rejse

At male intuitivt er at møde dig selv på ny. Dit maleri fortæller din historie og det er her du kan finde din sande streg.

Workshoppen er bygget op om praktiske øvelser med plads til fordybelse og inspiration til at komme videre med dine projekter. Du skal lege dig ind i maleriet, få den frie streg og lade dine motiver tale deres sprog. Vi laver desuden øvelser, som indebærer lette meditationer, så du lettere kan hengive dig til de kunstterapeutiske processer.

Værd at vide
Holdet er for alle, uanset tekniske forudsætninger.

Medbring egne materialer. Materialeliste udsendes inden kursusstart.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 17.01.2025 16:00-20:00 Den Hvide By, Køge Helle Waltersen
2 Lørdag 18.01.2025 09:00-15:00 Den Hvide By, Køge Helle Waltersen
Helle Waltersen, underviser i intuitiv maling hos FOF Køge Bugt
Underviser

Helle Waltersen

Uddannelse:
Helle Waltersen har en 5-årig uddannelse fra Danmarks Design Skole i København 1994, indenfor design og beklædning. Igennem de seneste år har Helles værker været udstillet flere forskellige steder, og medlem på 22 år af malergruppen "Trecoluer".

Undervisererfaring:
Helle har afholdt workshops i FOF-regi igennem flere sæsoner, og er moderator på workshops og reterats på bl.a. Fejø og Møn. Hun tager i sin undervisning udgangspunkt i det enkelte individs behov og forudsætninger – både inden for det kreative og det kropslige. Her er balancen, roen og kropsbevidstheden i fokus. Helle har undervist i FOF siden 2013 og har kurser og workshops i tegning og maling, såvel som Body-SDS træning.

Du kan læse mere om Helle her eller besøge hendes Instagram eller Facebook