Skip to content
Bliv en haj til det grafiske og lær at arbejde i Canva

Lær at lave grafisk materiale - Canva for letøvede

Har du allerede prøvet kræfter med design platformen Canva, eller bruger du det til dagligt i dit arbejde eller i din fritid? Og ønsker du at blive endnu bedre til at lave grafisk materiale? Så er denne workshop for let øvede i Canva noget for dig.

Vi dykker ned i æstetik og skjulte redskaber, der tager dit materiale til nye niveauer, så du får styrket dine kompetencer til at kunne begå dig i Canvas brugerflade og gøre brug af de mange smarte funktioner til design, sortering, redigering og klipning af grafisk materiale som fx. foto og video.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.04.2025 11:00-15:00 Solrød Bibliotek Dorthea Cathrine Egelund
2 Søndag 06.04.2025 11:00-15:00 Solrød Bibliotek Dorthea Cathrine Egelund
Underviser

Dorthea Cathrine Egelund

Uddannelse:
Dorthea er selvstændig Social Media Manager og hjælper dagligt små virksomheder med deres sociale medier. Hun har tidligere både arbejdet i marketingafdelinger hos store virksomheder og som kundeansvarlig på bureau. Hun er ekspert i at skabe indhold, der giver mening for både modtager og afsender og hjemmevant i en lang række redskaber, der gør markedsføringen nemmere.

Undervisererfaring:
Hun oplever at små virksomheder hverken har kompetencerne til at få succes med deres sociale medier, eller budgettet til at få hjælp. Derfor ønsker hun at dele ud af sin viden og gøre denne læring tilgængelig for alle.