Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Lær at lave lækre fyldte chokolader til julens mange hyggestunder og sammenkomster!
Kurset er en kombination af foredrag og praktisk udførsel af metoderne til at lave fyldte chokolader. Vi arbejder med temperering, smagssammensætninger og pyntning, så du får en blank og sprød chokolade – hver gang.
Du får opskrifter med hjem, så du kan eksperimentere videre derhjemme – og du får naturligivs også chokolade med hjem.
Værd at vide
Medbring: forklæde, viskestykke, opbevaringsbøtte og karklud.
Råvareomkostninger af 100kr afregnes direkte med underviseren. Tilmeld dig/jer gerne i god tid, så du/I er sikret en plads.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.