Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for kødet og op for det plantebaserede køkken.
Men hvordan laver man varieret og velsmagende hverdagsmad med f.eks. kikærter, kidneybønner og linser? Det får du masser af inspiration til på dette kursus.
Du bliver klogere på de forskellige typer af bønner og bælgfrugter og lærer at lave velkomponerede middagsretter, som hele familien kan lide, samtidig med at du bliver fortrolig med basisopskrifter, som du kan eksperimentere videre med derhjemme.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 19.03.2025 | 17:00-20:30 | Hedelyskolen, Greve | Line Holt Nielsen |
2 | Onsdag 26.03.2025 | 17:00-20:30 | Hedelyskolen, Greve | Line Holt Nielsen |
3 | Onsdag 02.04.2025 | 17:00-20:30 | Hedelyskolen, Greve | Line Holt Nielsen |
Uddannelse:
Line Holt Nielsen er uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet, og hun har flere års erfaring med at undervise i madlavning.
Undervisererfaring:
Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. Hun har været en del af redaktionen på Danmarks største madmagasin, og hun har desuden leveret nyskabende opskrifter på hverdagsmad og bagværk til danske ugeblade.