Skip to content
Sødt bagværk med surdej

Sød surdej - workshop

Surdej på den søde måde. Lær at bage det lækreste søde bagværk med surdej - helt uden gær. Vi bager luftige boller, saftige bløddejssnegle, kanelsnurrer, brunsviger og skærekage med masser af saft og smag.

På kurset lærer du at lave og pleje en sød surdej, og bliver bekendt med teknikkerne indenfor den søde surdej:

• Æltning
• Foldning
• Rulning
• Opspænd af dejen
• Hævning

Desuden prøver vi de forskellige bagemetoder. Vi taler om meltyper, gluten råvarer og opskrifter, og du får idéer til at anvende dine surdejsrester.

Vi bager lækre kager, som vi nyder sammen, men du får også en sød moder- surdej og en masse lækkert bagværk med hjem, som du skal bage derhjemme dagen efter. Så du kan godt invitere kaffegæster.

Værd at vide:
Har du ikke været på surdejskursus tidligere eller er du helt ”ny i surdej”, kan du sagtens deltage alligevel.
Der serveres kaffe, the og saft under kurset og en grøntsagstærte med brød og salat til frokost.
Materialepris pr. deltager er 295,-
Medbring: Bradepande, bageplade, forklæde, god appetit og gerne den søde tand.

 

Information

  • Dato 10.05.2025-10.05.2025
  • Adresse Åvangsskolen, Rønne
    Merkurvej 12
    3700 Rønne
  • Lokale Madkundskabslokalet
  • Bemærkninger Du får din egen søde moder-surdej og en masse lækkert bagværk med hjem. Der serveres en let frokost samt kaffe, the og saft under kurset. Råvarerudgifter er ikke inkluderet i kursusprisen og afregnes direkte med underviseren i forbindelse med undervisningen: 295 kr. pr mand. Medbring din bradepande og bageplade, forklæde og god appetit og gerne den søde tand.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 10.05.2025 10:00-15:00 Åvangsskolen, Rønne Karen Gerding

Karen Gerding