Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi automatisk reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i din indbakke. Alle forårets hold er online 1. december.
Lær at bage surdej med supersaftig krumme og krystalsprød skorpe.
Drømmer du om at komme ind i surdejens verden, er dette workshoppen for dig. Du får grundig introduktion til bagningens grundteknikker samt forskellige meltyper, hævemetoder og deres ernærings- og smagsmæssige betydning for det færdige brød. Vi kommer igennem hele processen fra start til slut, så du lærer hvordan opstarter en surdej, fodrer den, og hvordan du påvirker dit brød og bageresultat med forskellige melsorter.
Underviseren har snydt lidt hjemmefra og medbringer en færdighævet dej. Dog gives der masser af tips undervejs til, hvordan hverdagens bagning bliver nemmere og resultatet mere velsmagende. Vi smager selvfølgelig på brødet, og efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejligt friskbagt brød.
Du får masser af inspiration og viden under kurset, og en surdej og dej med hjem til næste dags morgenbrød.
Værd at vide
Råvareudgifter af kr. 75,- må påregnes og afregnes direkte med underviseren.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 18.03.2025 | 09:00-12:30 | Hedegårdenes Skole, Roskilde | Line Holt Nielsen |
Uddannelse:
Line Holt Nielsen er uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet, og hun har flere års erfaring med at undervise i madlavning.
Undervisererfaring:
Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. Hun har været en del af redaktionen på Danmarks største madmagasin, og hun har desuden leveret nyskabende opskrifter på hverdagsmad og bagværk til danske ugeblade.