Skip to content
Akkompagnement Guitarundervisning FOF Køge Bugt

Guitar - instrumentalundervisning

Er du vild med at spille guitar med alt hvad det indebærer? Her får du grundig indføring i guitarens instrumentale egenskaber, når vi dykker ned i guitarens grundelementer, teknik, harmonier og rytmer. Kurset henvender sig til guitarister og musikglade kursister, der enten har lidt eller meget kendskab til guitaren, og som vil udforske mulighederne.

Begynder: Vi starter helt fra begyndelsen med de første akkorder og de første anslag, men vil også forsøge at lave sammenspil (et band) allerede fra første undervisningsgang. Numrene/sangene, vi spiller, vil så vidt muligt tage udgangspunkt i dine og de andre kursisters ønsker. Kom og vær med til guitarband for begyndere.

Fortsætter: Vi bygger videre på det, du allerede kan. Numrene/sangene vi spiller, vil så vidt muligt tage udgangspunkt i dine og de andre kursisters ønsker, men udvælges også med henblik på, at der sker en udvikling af dit guitarspil. Sammenspil vægtes højt, så vi laver et band, hvor vi bruger det, vi har lært til at spille som et rigtigt orkester. Kom og lær noget mere og tryk den af.

Der er fokus på kursisternes egen udvikling og evne til sammenspil, fingersætning, rytme. Nysgerrigheden og glæden til musikken og instrumentet driver undervisningen frem. 

Værd at vide
Der undervises fra kl. 16 og 18, men den individuelle tid aftales nærmere med underviseren.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 18:00-18:22 Hastrupskolen, Køge Thomas Larsen
2 Tirsdag 10.09.2024 18:00-18:22 Hastrupskolen, Køge Thomas Larsen
3 Tirsdag 17.09.2024 18:00-18:22 Hastrupskolen, Køge Thomas Larsen
Se alle Se færre

Thomas Larsen