Skip to content
Gør noget godt for din krop og sind med mindful bevægelse

Mindful bevægelse

Oplever du spændinger, uro eller smerter i kroppen? Eller vil du bare gerne øge din mobilitet og smidighed, så du kan bevæge dig rundt ubesværet?

I dette forløb lærer du at aktivere dit bindevæv og få det optimale ud af din vejrtrækning, så du altid kan skabe ro i dig, uanset hvor meget uro der er omkring dig. Undervisningen veksler mellem øvelser med bl.a. stræk i bevægelse, flow, hvor du får cirkulation i kroppen og dynamiske skift mellem bevægelse og ro.

Dit åndedræt bruges som støtte til de enkelte øvelser, så du kan åbne kroppen op og fordybe dig. Undervisningen er dynamisk følgende dit aktuelle udgangspunkt og behov.

Værd at vide
Medbring blot dig selv i behageligt tøj samt en flaske vand.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 13.03.2025 11:00-12:30 Den Hvide By, Køge Anette Ring Kjær
2 Torsdag 20.03.2025 11:00-12:30 Den Hvide By, Køge Anette Ring Kjær
3 Torsdag 27.03.2025 11:00-12:30 Den Hvide By, Køge Anette Ring Kjær
Se alle Se færre
Annette Ring Kjær, bevægeunderviser ved FOF Køge Bugt
Underviser

Anette Ring Kjær

Udannelse:
Anette er uddannet psykomotorisk terapeut med speciale inden for kropsbevidsthed og åndedræt. Disse er to af psykomotorikkens grundelementer og danner ramme om Anettes undervisning.

Undervisererfaring:
Anette har undervist hos FOF og LOF i flere sæsoner og lægger vægt på at møde sine deltagere kropsligt såvel som mentalt. Her arbejdes der med krop og sind, som gensidigt påvirker hinanden mod en mere fintunet balance.