Skip to content
Yoga for mænd 60+

Yoga for mænd 70+

Yoga for mænd 70+ er det perfekte hold for dig, der ønsker at holde krop, sind og bevægeapparat i topform. Vi skaber en hyggelig og sjov atmosfære, mens vi træner yoga sammen. Fokusområderne inkluderer balance, smidighed, vejrtrækning, styrke og afspænding.

Efter træningen er der mulighed for at nyde en lille frokost sammen med de andre mænd på holdet. Det er virkelig hyggeligt, og vi skiftes til at medbringe frokost. Deltagelse i frokostordningen er frivillig – du er også velkommen til kun at deltage i yogatræningen.

Alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller har erfaring med yoga. Du behøver ingen særlige forudsætninger, blot kom i behageligt tøj, du kan bevæge dig i.

Værd at vide
Medbring yogamåtte, et tæppe og eventuelt en pude til under hovedet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 10:15-11:45 Acaciebo, Strøby Egede Ditte Hørmark
2 Mandag 09.09.2024 10:15-11:45 Acaciebo, Strøby Egede Ditte Hørmark
3 Mandag 16.09.2024 10:15-11:45 Acaciebo, Strøby Egede Ditte Hørmark
Se alle Se færre
Ditte Højmark, underviser i fødselsforberedelse og hold for gravide og barslende hos FOF Køge Bugt
Underviser

Ditte Hørmark

Uddannelse:
Ditte Hørmark er uddannet Psykomotorisk Terapeut fra UCC i Hillerød, og har erfaring med at undervise både børn, unge, samt voksne og ældre. Hun er desuden certificeret Coach og har siden efteruddannet sig som yogalærer, kropsterapeut og instruktør indenfor Mindful Moving fødselsforberedelse og efterfødselstræning.

Undervisererfaring:
Ditte har tidligere haft virke som skuespiller i en børneteater-trup og arbejdet som processkonsulent indenfor teambuildingsbranchen. Hun holder meget af den frihed undervisningen medbringer og finder stor værdi i den rejse den enkelte deltager gennemgår i løbet af undervisningen.