Skip to content
Hatha Yoga FOF Køge Bugt

Blid Hatha Yoga

Hatha Yoga handler om helheden og at skabe balance mellem krop og sind. Træningen kombinerer dybe, blide yogastræk fra den klassiske Yoga med øvelser fra Hatha Yogaen, der på dynamisk og kraftfuld vis udrenser affaldsstoffer, åbner vejrtrækningen og, som resultat, øger forbrænding og energiniveau.

Vi arbejder også med koncentrations- og vejrtrækningsøvelser. Du vil med Hatha Yoga, opleve at du får ny energi, slippe stress og mærke øget velvære. Hver gang afsluttes med dybde afspænding og indre stilhed.

Værd at vide
Medbring yogamåtte og tæppe.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 09:20-10:50 Solrød Idrætscenter Majken Sørensen
2 Torsdag 19.09.2024 09:20-10:50 Solrød Idrætscenter Majken Sørensen
3 Torsdag 26.09.2024 09:20-10:50 Solrød Idrætscenter Majken Sørensen
Se alle Se færre
Majken Sørensen, Yogaunderviser ved FOF Køge Bugt
Underviser

Majken Sørensen

Uddannelse:
Majken er uddannet Hatha og Vinyasa yogalærer. Hun har sidenhen også uddannet sig til Yin Yogalærer og har en bred og dybdegående viden om yogaens positive effekter på krop og sind. Majken kom sent i gang med yoga men mærkede hurtigt hvor godt det var for hendes hoved at komme ud af sig selv og ned i sin krop.

Undervisererfaring:
Majken underviser i Blid Yoga hvor fokus er på de lange, dybe stræk. Her er bindevævet og leddene i fokus, og bliver strukket og genenmarbejdet så der opnås en større smidighed i hele kroppen. Hun har undervist en årrække i forskellige typer yoga.