Skip to content
MediYoga og mindfulness yoga FOF Køge Bugt

Hensyntagende Yin Yoga

I Yin Yogaen holder du stillingerne i 3-5 min. Det er en meget rolig motionsform, som især er fantastisk til at behandle stress og angst med. Samtidig kan du afbalancere din krop og dit sind, når du udfører Yin Yoga.

I det lange stræk afspænder du dit bindevæv, som herefter bliver mere fleksibelt og eftergiveligt. Det er med til at modvirke smerter og den stivhed, vi nogen gange kan opleve i vores krop. Hver gang starter vi med lidt rolig yoga opvarmning, hvor vi kommer omkring hele kroppen. Det er for at øge fleksibiliteten i dine led og samtidig varme musklerne op.

Denne opvarmning virker mere dynamisk på både krop og sind, end den efterfølgende yin, som får dig ned i gear og lader dig arbejde i hver enkelt stilling. Vi afslutter hver gang med yoga nidra, som er en guidet skøn lang afspænding. Du kan være helt sikker på at komme ned i gear.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 09.09.2024-27.01.2025
  • Adresse Hvalsø Hallen
    Skolevej 3
    4330 Hvalsø
  • Lokale Multirum 2
  • Bemærkninger Følger ikke FOFs ferieplan. Ferie i uge 51+52+1. Deltagelse på dette hold kræver, at du underskriver en erklæring om behov for hensyntagende og individuel undervisning.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 10:20-11:50 Hvalsø Hallen Izabella Frederiksen
2 Mandag 16.09.2024 10:20-11:50 Hvalsø Hallen Izabella Frederiksen
3 Mandag 23.09.2024 10:20-11:50 Hvalsø Hallen Izabella Frederiksen
Se alle Se færre
Izabella Federiksen, pilatesunderviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Izabella Frederiksen

Uddannelse
Izabella er uddannet Yin, Hatha og Flow Yogalærer. Hun er desuden uddannet Pilates-, Aerobic-, Step- og TRX-underviser. Izabella har sideløbende med sine uddannelser også uddannet og certificeret sig som Personlig træner, Kostvejleder, Life Coach, Økonom og har erfaring inden for Somatisk traume terapi, TFT og Raki Healing.

Undervisererfaring
Izabella har over 15 års erfaring med undervisning i forskellige hold, bla. forskelige typer yoga, pilates, step, HIT, bodyfit, mave/baller/lår, core, stram op, mor/baby og ect. Som person er hun empatisk, hjælpsom og bestræber sig altid på at skabe en god oplevelse for deltagerne i sine timer. Hun har fokus på skabe relationer, så deltagerne føler sig set, velkommen og i trygge hænder. Hun har en meget afslappende og humoristisk undervisningstilgang, hvor der er plads til stive kroppe, manglende balance eller noget helt tredje.

Andre faglige kvalifikationer
Izabella har en baggrund indenfor økonomi og jura. Hun har altid været meget interesseret i at arbejde med mennesker og har viet sit liv til undervisning og udvikling af mennesker, og har haft fokus på at hjælpe b.la. kvinder med kroniske lidelser til at opbygge en stærk og robust krop, og til at få energien og livskvaliteten tilbage. I dag hun egen virksomhed, hvor hun hjælper individuelt og i grupper, bl.a. kvinder med kroniske smerter, depression og angst til at få en velfungerende hverdag med en forbedret livskvalitet, vitalitet og fornyet energi.