Skip to content
Oplev Sofiero og Kullen med FOF Køge Bugt - Dagstur til kongelig have og klippeformationer

Sofiero og Kullen - Dagstur til kongelig have og klippeformationer

Velkommen til en uforglemmelig tur til vores naboland, Sverige

Første stop på denne dagstur er det smukke og majestætiske Sofiero Slot, der kendt for sine vidunderlige blomsterhaver og den kongelige atmosfære, som stadig præger stedet. Sofiero Slot var Dronning Ingrids svenske sommerparadis i barndommen og de unge år. Her får vi en guidet rundvisning i den fantastiske slotshave, hvor du kan opleve de farverige blomster og nyde udsigten over Øresund. Der vil også være tid på egen hånd til at udforske de idylliske omgivelser.

Efter en dejlig frokost fortsætter vi til Kullen, som i mange år har tiltrukket danskere med sin spektakulære og uberørte natur. Her skal vi nyde den imponerende udsigt og dramatiske natur. Vi afslutter med eftermiddagskaffe og lækker æblekage, inden en lokal guide tager os med på en spændende rundtur ved Kullens fyr, hvor vi får indblik i områdets historie og unikke landskab.


Værd at vide
Prisen er inkl.:
Bus og Øresundsbro, kaffe og wienerbrød på vejen, entré, rundvisning og frokost på Sofiero inkl. bordvand (andre drikkevarer er for egen regning), samt en eftermiddag på Kullen med kaffe og kage.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Information

  • Dato 21.05.2025-21.05.2025
  • Adresse Se bemærkninger
    nedenfor
  • Bemærkninger Prisen er inkl. bus og Øresundsbro. Kaffe og wienerbrød på vejen. Entré, rundvisning og frokost på Sofiero inkl. bordvand (andre drikkevarer er for egen regning). Eftermiddag på Kullen med kaffe og kage. Afgang fra Ølby st. v./Netto kl. 8.00, opsamling Hundige st. v./rutebusserne kl. 8.30. Notér venligst i kommentarfeltet, om du/I stiger på i Ølby eller Hundige.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.05.2025 08:00-18:30 Se bemærkninger Intern guide

Intern guide