Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Med-rollingerne-i skoven

Med rollingerne i skoven

Kom og få en dejlig eftermiddag i skoven fyldt med oplevelser, udfordringer og viden om forårsskoven og dens dyr. Den perfekte eftermiddag for forældre og børn i alderen 5-12 år. 
Eftermiddagen kommer til at byde op opdagelse i skoven, leg, læring og gode fælles naturoplevelser for børn og voksne Vi skal ud at finde spor efter dyr, samle pinde, finde trofæer i skovbunden og lære skovens liv bedre at kende.

Vi slutter af sammen rundt om bålet; Vi snitter i pinde, spiser og viser vores trofæ fund fra skoven frem.
Husk tøj efter vejret, vi er ude hele tiden. Medbring selv drikkevarer. Prisen er inkl. råvarer til bålmaden for 1 barn og 1 voksen.

 

Information

  • Dato 18.05.2024-18.05.2024
  • Adresse Ny Åsevang Hareskovene
    P-plads v. Frederiksborgvej ved Kulhusvej
  • Lokale p-plads ved Frederiksb.vej/kulhus
  • Bemærkninger Vi mødes ved Lejrpladsen Ny Åsevang. Parkering på P-pladsen Frederiksborgvej/ved Kulhus. Venligst ikke parkere foran bommen. Fortsæt til fods ind til lejrpladsen. Råvarer til bålmad er inkluderet i prisen for en voksen og 1 barn. Husk egne drikkevarer. Tag gerne tøj på efter vejret, vi skal være ude hele tiden. OBS! Der er ikke toiletforhold.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 18.05.2024 15:00-19:00 Ny Åsevang Hareskovene Mads Thorning Pedersen
Mads Thorning Pedersen
Underviser

Mads Thorning Pedersen


Mads er fysioterapeut og et inkarneret friluftsmenneske, der brænder for at få børn og gamle og alle derimellem ud og opleve vores skønne natur, om det er kriblekrabletur, bål mad eller sveddryppende motion, der er på programmet.