Skip to content
Salat vegetar retter

De fire årstider -mad efter sæson

De fire årstider -mad efter sæson

Drømmer du om at spise mere bæredygtigt, lokalt og efter sæson? God mad efter årstidens råvarer var i gamle dag en selvfølge - i dag er det sund fornuft og super økonomisk og bæredygtigt. 
Som noget nyt bruger vi friske spiselige vilde råvarer i kurset, som vores underviser høster. Derudover køber vi de lækreste, økologiske råvarer, hovedsageligt fra danske producenter. 

Over fire gange fordelt på de fire sæsoner mødes vi på et madhold og laver 2-3-retters menuer efter de gode råvarer, der er i sæson netop nu. Inspireret af det nye nordiske køkken kaster vi os ud i lækre forretter, velsmagende hovedretter og delikate desserter. I alle retter bruger vi også vilde ingredienser, så du kan blive inspireret til at bruge den gratis vilde mad, som vokser omkring os. Vi laver med andre ord velsmagende, innovativ mad, der kan inspirere til andre gode menuer man kan lave derhjemme. Samtidig får du indsigt og viden om sæsonernes råvarer, vilde spiselige vækster og hvordan man bruger dem bedst.

Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultaterne! 
Medbring: Forklæde, karklud, viskestykke, en god køkkenkniv og 2-3 bøtter til eventuelle madrester.

FOF Nordsjælland har kurser i kommunerne Gentofte, Furesø, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Gribskov og Halsnæs.

Se også vores andre kurser indenfor mad og vin her