Skip to content
Madkurser hos FOF København

Madhåndværk – lær teknikken

Fermentering, sovsekursus, den perfekte kop kaffe – og meget, meget mere

Her har vi samlet et bredt udvalg af madkurser i København og omegn til dig, der ønsker at lære håndværket, lave mad fra bunden, og dykke ned i særlige ingredienser eller stilarter.

Der er madkurser til dig, der vil have grundteknikkerne på plads – lær f.eks. hvordan du tilbereder sovsen eller imponerer med fisk og skaldyr til middagsselskabet. Du kan også få inspiration til mad, der er sund for din krop og tarme, bl.a. med anti-inflammatorisk kost og sund mad med fokus på den helt rigtige syre-base balance. Vi har også kurser til dig, der vil lære at lave god mad helt fra bunden eller ønsker at eksperimentere med f.eks. fermentering.

Kurser om kaffe, te og kombucha i København – lær at brygge den perfekte kop kaffe!

Duften af kaffe fascinerer de fleste, men det er ikke altid at smagen rammer plet. Det kan bl.a. skyldes dårligt ristede bønner eller manglende viden om brygning. På vores kaffekurser udforsker vi den perfekte kop kaffe! Vi får alle sanser i spil ved at dufte, smage og røre ved kaffen. Du lærer bl.a. om korrekte vandtemperaturer, kværningsgrad og koldbryg, når vi brygger filter, stempel, aeropress og mokkapot. Sammen får vi baristabrygningen ned i køkkenbordshøjde, så du kan blive en dedikeret hjemmebarista for dig selv, dine venner og familie.

Vi har også kurser i den fermenterede te-drik kombucha, der smager skønt og er meget gavnlig for vores fordøjelse. På vores kombuchakursus lærer du at fermentere kombucha helt fra bunden, så du får det fulde udbytte af den fermenterede drik. Du lærer bl.a. hvilke ingredienser du skal bruge for at lave teen, hvordan te og kaffe brygges, hvordan man starter fermenteringsprocessen op og lidt om kombuchaens historie.

Tag et kursus i kaffebrygning og imponer venner og familie med dejlige smage.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om de appetitvækkende kurser herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér