Skip to content
Selvforsvar hos FOF København

Selvforsvar

Selvforsvar for børn og unge - lær at forsvare dig selv og andre

Vil du være mere tryg, hvis du bliver konfronteret med en truende situation? Selvforsvar er for alle, hvad enten du ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner.

Til selvforsvar lærer du at forsvare dig selv, men du lærer også at forsvare andre. Du vil lære de basale selvforsvarsteknikker: parader, stød, spark, slag, låse, faldteknikker og små tricks. Samtidig får du pulsen op og sved på panden. Træningen vil foregå i et sjovt og trygt miljø, og det er hverken et krav, at du kan lave et flyvespark eller gå i spagat for at deltage. Det eneste, du skal medbringe, er dit smil, træningstøj og en masse gåpåmod.

Vi har kurser i selvforsvar for både drenge og piger. Se også vores kursus for familier, hvor mor og datter er af sted sammen.

Tilmelding til vores kurser i selvforsvar for børn og unge

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Praktisk info om vores selvforsvarskurser for børn og unge

  • Kun for børn og unge

    Forældre deltager ikke på vores kurser for børn og unge, medmindre andet står i holdbeskrivelsen.
    Til kurserne vil der være fokus på at opnå individuelle mål, som trænerne finder med børnene. 

  • Hvordan tilmelder jeg mit barn?

    Du kan se alle vores kurser i selvforsvar for børn og unge herunder. Her kan du også tilmelde dit barn. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér

hold For familier

Selvforsvar for familier

Til selvforsvar lærer I at forsvare jer selv, men I lærer også at forsvare andre. I vil lære de basale selvforsvarsteknikker, samtidig med, at I får pulsen op og sved på panden.