Skip to content
Udeliv hos FOF København

Sejlerkurser

Kurser i navigation og sejlads – lær at sejle og få et duelighedsbevis

Elsker du at sejle og ønsker du at lære selv at stå bag roret? Lær at sejle på vores kurser i samarbejde med Nordsjællands Sejlerskole. Du lærer både de praktiske færdigheder og får den teoretiske viden om sejlads, som er nødvendig for at du kan tage en duelighedsprøve. Duelighedsbeviset er en teoretisk og praktisk uddannelse, som bør tages af alle, før de begynder at sejle. Lær at sejle og bliv dus med med din båd.

Hvilke kurser skal jeg tage for at lære at sejle og få duelighedsbevis?

For at lære at sejle og gå op til duelighedsprøven skal du tage det teoretiske kursus i navigation. Her lærer du alt om søvejsregler, nødsignaler og lydsignaler, og vi ser på søkort og beregner positioner og fart. Du skal også tage kurset i praktisk sejlads, hvor vi sejler ud i Øresund og gennemgår sejladsteknik for både sejl og motor. Du lærer også sikkerhedsmanøvrer, havnemanøvrer og meget andet. Når du har taget disse to kurser, får du dit duelighedsbevis. 

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i sejlads og navigation?

Se alle vores kurser i sejlads og navigation nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Filtrér