Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Sammenspil hos FOF København

Sammenspil og orkester

Sammenspil, band og orkester – oplev glæden ved at spille sammen med andre i København

Vil du gerne spille sammen med andre, men mangler nogle at spille sammen med? Vi har masser af muligheder for sammenspil for dig, der har lyst til at dele glæden ved musikken med andre. Spil klassisk, rock eller jazz i et orkester og oplev glæden ved at spille i band med andre musikelskere.

Vores bands, orkestre og sammenspilshold er for alle – såvel begyndere, let øvede som øvede amatørmusikere. Nogle af sammenspilsgrupperne er baseret på musikere, der er begyndere på deres instrument, og andre er baseret på øvede musikere, som kan læse noder. Vi har musikundervisning i sammenspilsgrupper, bands og orkestre i mange forskellige musikgenrer: rock, rytmisk, traditionel jazz og klassisk. Spil kammermusik i en duo, trio, kvartet eller kvintet, eller spil rock og pop i et band bestående af 4-8 personer.

Tilmelding til kurserne

Du kan deltage i undervisning i sammenspil og orkester i bl.a. København, Frederiksberg, Valby, Hellerup, Gladsaxe og Kgs. Lyngby. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i sammenspil og orkester herunder. Inden du tilmelder dig, beder vi dig kontakte underviseren, som vil koordinere ønskerne til sammenspil. 

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér