Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Keramik FOF København

Kreative værksteder

Kreative sommerkurser

Sommersysler for flittige hænder. Hvad kunne du tænke dig at prøve kræfter med i din sommerferie? Vi har bl.a. syning, keramik-, glas-, foto- og malekurser på programmet. Vores store udvalg af kreative kurser giver dig et væld af muligheder for at dygtiggøre dig inden for en bred vifte af kreative fag.

Til mange af vores sommerkurser kan du gå på intensive forløb, hvor du nemt kan dygtiggøre dig og specialisere dig i en bestemt genre.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kreative kurser i København og hele hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på de kreative kurser?

Underviserne på de kreative kurser er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.