Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Ballet for børn og unge hos FOF København

Ballet

Undervisning i ballet for børn med sjov, leg og piruetter

Kurser i ballet for børn er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. Ballet for børn er en kombination af sjov, leg og motorik, samtidig med at børnene lærer grundtrinene i ballet. Vi tilbyder kurser i ballet for børn på forskellige niveauer i bl.a. København, Søborg, Bagsværd og på Frederiksberg. 

Vi tilbyder også prøvetimer, så I kan teste af om ballet er noget for dit barn. Vi tilbyder ballethold i alderen 4-12 år.

Praktisk information om ballet for børn

På vores kurser i ballet for børn skal dit barn have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan være almindelige gamacher eller træningstøj.

Det er vigtigt at have nogle ordentlige balletsko på, så fødderne kan strækkes – skoene skal helst være med ruskindssål. Det kan anbefales at købe rigtige balletsko, for eksempel på dancegymshop.com (koster ca. 150 kr.). 

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på” dage. Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår

Hvordan tilmelder jeg mit barn?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér