Skip to content

VI GLÆDER OS TIL AT ÅBNE IGEN. Alle vores aktiviteter – med få undtagelser – er aflyst t.o.m. den 5. april.

Læs mere her
Sæson hos FOF København

Sommerferieaktiviteter

Nye oplevelser i sommerferien – for familien, for børn og til dig selv

Sommerferien hos FOF København byder på masser af sjove oplevelser for store og små i hele hovedstaden. Vi tilbyder både familieaktiviteter for børn i alle aldre, workshops kun for børn og kurser til voksne, der dykker ned i f.eks. et kreativt fag eller hjælper dig til at koble af fra hverdagens travlhed. 

Er dit barn klar på at nye udfordringer i køkkenet eller er det mere keramik, der trækker? Har du lyst til at tage være kreativ med hele familien, eller har du brug for tid til dig selv med plads til både fordybelse og nye udfordringer?

Vores sommerferieaktiviteter rummer alt fra yoga, pilates eller sejlads til kokkeskole, fotokursus, musik og tegnecamp.

Glæder du dig også til sommer?

Sommerferie for børn og unge

Har dit barn eller barnebarn lyst til at have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt i sommerferien? Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter for børn og unge i alle aldre. Vi kombinerer sjov og leg med læring, så dit barn får mest mulig ud af det og bliver inspireret med kreative aktiviteter.

Familieaktiviteter med dit barn

Få gode oplevelser til en familieaktivitet for børn og voksne. Tag f.eks. familien med i køkkenet, og få en oplevelse hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen.

Kreative kurser

Sommersysler for flittige hænder. Hvad kunne du tænke dig at prøve kræfter med i din sommerferie? Vi har bl.a. syning, keramik-, glas-, foto- og malekurser på programmet.

Madkurser

Ah der er bare noget ganske særligt ved at være i køkkenet om sommeren, hvor de friske råvarer sætter stilen for menuen. Få inspiration til lækre retter, der er nemme at gå til.

Motion og yoga

Helt ned i gear. En sommerferie til dig selv og din krop!

Musik og sang

Få musikken ind i kroppen! Nu er tiden endelig til at fordybe sig i musikken.

Foredrag, rundvisninger og ture

Tag med os ud i det skønne vejr og se din by på ny.

Sprog, drama og skrivekurser

Udeliv

Findes der mon noget mere skønt end de tider, hvor alt, du kan høre, er bølgernes skvulpen og alt, du kan se, er havet og himlen, der mødes i horisonten?