Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Sprog og kommunikation hos FOF København

Sprog

Sprogkurser på alle niveauer i København og hele hovedstaden – vælg mellem 20 forskellige sprog

Vil du kunne begå dig på din næste rejse, have et forspring på uddannelsen, forhandle på jobbet, arbejde i en international virksomhed eller flytte til udlandet – så har vi sprogundervisning, som passer dine behov. Vi har sprogundervisning for begyndere, øvede og de mere avancerede. Vi tilbyder sprogundervisning i engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og mange andre sprog – i alt 20 forskellige sprog. Vores sprogkurser er inddelt i niveauer, så du kan finde et sprogkursus, der passer præcis til dig – se vores niveaubeskrivelser for sprogundervisning.

Her kan du tage et sprogkursus

Vil du lære sprog fra bunden eller skal det dine færdigheder bare pudses af, så har vi sprogkurser i København, Frederiksberg, Gentofte, Lyngby, Amager og Gladsaxe. Foretrækker du sprogundervisning i København foregår det i vores egne kursuslokaler på Fiolstræde 44 lige ved Nørreport Station. I Lyngby er vi også centralt placeret lige ved Lyngby Station.

Hvad får jeg ud af sprogundervisning i FOF København?

Fremmedsprog åbner verdener og øger forståelse kulturer imellem. FOF Københavns sprogkurser sikrer, at du får sprogundervisning på det ønskede niveau, som klæder dig på til at forstå og begå dig ude i den store verden. Lær bl.a. arabisk, spansk, engelsk, kinesisk, græsk, fransk, portugisisk, tysk, russisk, thai, italiensk, koreansk eller tyrkisk. Hos os får du en bred vifte af forskellige sprog.

Har du spørgsmål vedrørende sprogundervisning, de enkelte sprogkurser, niveauer eller tilmelding, er du velkommen til at kontakte FOF København på tlf. 4596 0100 eller på adm@fofkbh.dk. Vi står altid klar til hjælpe inden du tilmelder dig et sprogkursus hos os.