Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Guitar for familier hos FOF København

Musik og rytmik

Musikundervisning for børn og voksne – lær at spille guitar og klaver sammen

Lær at spille klaver og guitar på et musikkursus for børn og voksne. En sjov og lærerig måde at være sammen på for børn og deres forældre – eller måske bedsteforældre? Det er lige meget, om I er til klassisk musik, pop, rock, blues eller noget helt andet – alt er muligt. 

Tiden ved tangenterne er en god og inspirerende måde at hygge sig med sit barn på, og tit er motivationen større, når man er sammen om det. Klaver er et af de mest populære instrumenter, og det er nemt at lære for børnene, hvilket giver stor spilleglæde. På vores kurser i klaver kan du og dit barn lære at spille klaver – både klassisk, pop, rock og blues. Vores velkvalificerede og erfarne klaverundervisere sikrer, at undervisningen er tilpasset jeres niveau og ønsker til musikgenrer.

Legestue, rytmik og sang for forældre og børn fra 2 til 6 år – sang, leg og bevægelse

Vi tilbyder rytmik, sang og musikalsk legestue for børn sammen med forældre på Frederiksberg. På vores kurser i rytmik for børn fremmes barnets kreativitet og motorik. Hovedvægten lægges på barnets lyst til at bevæge sig og udtrykke sig gennem musik og bevægelse, og der sigtes mod at stimulere barnets motorik og sansemæssige udvikling.

Praktisk information om musik for børn og voksne

  • Hvordan foregår jeres musikundervisning?

    Kurset er tilrettelagt som instrumentalundervisning, og I skal tilmelde jer som familie. Vi anbefaler, at du inden tilmelding kontakter underviseren for nærmere aftale om niveau og evt. repertoire. Prisen inkluderer en voksen og et barn. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.
  • Hvor foregår jeres musikundervisning?

    Vores musikkurser foregår bl.a. i København, Valby og Søborg, og du kan med garanti finde et kursus, der ligger tæt på dig. Find adresser under holdinfo på de enkelte hold.

  • Leder du efter musikkurser for voksne?

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3

musik- og sangundervisning for voksne

Musik for voksne

Vil du lære eller blive bedre til at spille et instrument eller synge? Så vær med på et af vores kurser, hvor vi tilbyder intensiv undervisning med kompetente og erfarne undervisere.