Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Madkurser

Madlavningskurser for børn og familier – lær at lave mad sammen med dit barn

Lær at lave mad på et madlavningskursus for børn og familier, og få ny inspiration til jeres fælles, kulinariske køkken. Hvad er en fennikel, og hvad kan du bruge den til? Hvorfor er økologi en god ting? Hvor hurtigt formerer bakterier sig? På vores madkurser for familier laver børn og voksne lækker mad, kager og søde sager sammen. Børnenes sans for smag og kvalitet og gode kostvaner udvikles. Vi lærer om god køkkenhygiejne, prøver at smage maden til, snakker om råvarer, oplever glæden ved at være sammen i køkkenet og hygger os! 

På et madlavningskursus for børn og familier tages der udgangspunkt i at kreere mad i børnehøjde – men forhåbentlig vil mor eller far også lære en ting eller to. Lær for eksempel at bage, fremstille fyldte chokolader, og lave italienske og vietnamesiske retter.

Tilmelding til vores familiekurser i madlavning

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Praktisk information om madlavningskurser for børn og familier

 • Værd at vide

  På hvert enkelt madlavningskursus for børn og voksne er udgiften til råvarer inkl. i kursusprisen og opkræves ved køb af kurset. Medmindre andet er angivet, dækker prisen en voksen og et barn. Husk at melde afbud til underviseren, hvis du bliver forhindret – af hensyn til indkøb af råvarer. Husk evt. også at tjekke madlavningskursets kalender (under kursets 'info') for eksakte datoer. 
 • Hvor foregår jeres kurser i madlavning?

  Vores madkurser for børn og familier foregår bl.a. i København, Frederiksberg og Gentofte, og du kan med garanti finde et madkursus, der ligger tæt på dig. Find adresser under holdinfo.

  Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

 • Leder du efter et madlavningskursus kun for voksne eller kun for børn?

  Vi tilbyder også en lang række madlavningskurser for voksne.

  Se også vores madlavningskurser for børn.

Filtrér

madkurser for voksne

Smag på hele verden

Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen.

madkurser for børn og unge

Køkken i børnehøjde

Lad dit barn få sjove og lærerige oplevelser sammen med andre madglade børn. Børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og her får de lov at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere i køkkenet.