Skip to content
Gravidyoga, FOF København

Gravid og barsel

Aktiviteter i København for dig, der er gravid eller nybagt mor/far

Tiden under og efter en graviditet er helt unik og fyldt med store forandringer, både fysisk og mentalt. Kvindekroppen ændrer sig, og der dukker en masse nye spørgsmål op. Giv dig selv og dit barn en kærlig håndsrækning med motion og kreative aktiviteter, hvor du får mulighed for at møde andre i samme situation som dig. 

Vi tilbyder motionskurser for dig, der er gravid, eller som har født, så du kan holde dig sund og i form, uanset om du er mest til pilates, yoga eller vandgymnastik. Har du født, og kunne du tænke dig at bruge tiden sammen med dit barn på en sjov og kreativ måde, så tilbyder vi en række kurser inden for rytmik, sang og dans. Kurserne er åbne for både mødre og fædre på barsel.

Praktisk info om vores gravid- og barselshold

  • Hvor foregår undervisningen?

    Vi tilbyder gravid- og efterfødselskurser i bl.a. København, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg. Find adresser under holdinfo på de enkelte hold.

  • Hvem underviser på gravid- og efterfødselskurserne?


    Underviserne på gravid- og efterfødselskurserne er bl.a. uddannet afspændingspædagoger og fysioterapeuter med omfattende erfaring i undervisning inden for området.
  • Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?


    Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.