Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Kreative kurser og workshops for familier hos FOF København

Kreative fag

Værksteder for hele familien – vær kreative sammen!

Er du og dit barn glade for at udfolde jer kreativt? Eller hvad med at invitere en af bedsteforældrene med på kursus? Slip kreativiteten løs på et af vores kreative kurser i København eller Lyngby. Her kan I for eksempel tegne løs og eksperimentere med farver.

Få nye lærerige oplevelser sammen, og lær teknikker, som I kan fortsætte med at bruge derhjemme. Vores dygtige undervisere står klar til at udfordre jer, og vi garanterer, at både den voksne og barnet bliver aktivt involveret i undervisningen. Se vores aktuelle udbud herunder.

Tilmelding til vores kreative kurser for hele familien

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Praktisk info om kreative kurser for familier

  • Hvor foregår jeres kreative kurser for familier?

    Vores kreative kurser foregår i København og Lyngby, og du kan med garanti finde et kursus, der ligger tæt på dig. Find adresser under holdinfo

  • Tilmelding til kreative familieværksteder

    Vi tilbyder kreative kurser for hele familien i København. Medmindre andet er angivet, dækker prisen en voksen og et barn. Du kan se alle kurserne herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk