Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Familiekurser

Sjove oplevelser for hele familien – familieaktiviteter med dit barn

Få gode oplevelser sammen med dit barn på en familieaktivitet for børn og voksne i København og hele hovedstaden. Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen. Gå til yoga, dans, musik, madlavning, rytmik og bevægelse, voksen/barn-gymnastik, selvforsvar med dit barn, eller tag på en sjov familietur.

I alle skolernes ferier har vi en række korte aktiviteter, der indbyder til familiehygge på tværs af generationer. Se det aktuelle udbud under ferier.

Vi tilbyder også kurser kun for børn i ballet, dans, kreative værksteder og andet, hvor der er 'adgang forbudt' for voksne! Se også vores kurser til dig, der er gravid eller på barsel.

Praktisk info om vores familieaktiviteter

  • Hvordan foregår undervisningen på familiekurserne?

    Vores familieaktiviteter afholdes typisk en gang ugentligt, og sæsonen er halvårlig på et enkelt kursus. Med mindre andet nævnes, så dækker prisen en voksen og et barn.

  • Hvor foregår FOF Københavns familieaktiviteter?

    Vores familieaktiviteter foregår bl.a. i København, på Amager, Frederiksberg, i Lyngby, Gentofte og Gladsaxe, så du kan med garanti finde et kursus, der ligger tæt på dig.