Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvordan laver du hjemmelavet marmelade? Der er ikke noget bedre end duften af hjemmelavede marmelade – og det er faktisk ikke så svært at lave.
Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen, mens I bliver klogere på syltning.
Om sommeren er plukkesæsonen i fuld gang og lokale frugter er i overflod, så derfor er sommeren den oplagte tid på året at sylte, så du kan fylde lageret med marmelade til efterårets og vinterens kolde måneder.
Det er ikke særlig dyrt, det er enkelt, og når du først har lavet én slags marmelade, ved du, hvordan du kan kaste dig ud i forskellige smagskombinationer.
Alle kan lave hjemmelavet marmelade, og det er en god og lærerig proces at hjemmesylte med børn. På dette marmeladekursus skal vi lave marmelade med bl.a. blåbær – alt efter hvad der er i sæson. Undervejs i kurset lærer I metoden til syltning, og hvad I skal være opmærksom på. I får også tips og tricks, som I kan bruge derhjemme.
Vi skal selvfølgelig også smage på herlighederne under kurset. I får opskriften og fire fyldte glas med marmelade med hjem til at nyde sammen med familien.
Drikkevarer, fire rene glas (200-250 ml), viskestykker og forklæder.
Råvarer er inkluderet i prisen, og prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding skal du notere barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 29.06.2025 | 14:00-16:00 | KBH V, Humletorvet | Glika Koutina |
Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.
Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.
Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.