Skip to content

VI GLÆDER OS TIL AT ÅBNE IGEN. Alle vores aktiviteter – med få undtagelser – er aflyst t.o.m. den 5. april.

Læs mere her
Sæson hos FOF København

Vinterferieaktiviteter

Nye oplevelser i vinterferien – for familien, for børn og for dig selv

Vinterferien hos FOF København byder på masser af sjove oplevelser for store og små i hele hovedstaden. Vi tilbyder både familieaktiviteter for børn i alle aldre og workshops kun for børn. I anledningen af ferien præsenterer vi også nye ugekurser, der dykker ned i f.eks. et kreativt fag eller hjælper dig til at koble af fra hverdagens travlhed. 

Er dit barn klar på at danse igennem eller programmere sit eget spil? Er du klar til at tage hele familien med i køkkenet, eller skal I hellere være kreative bag lærredet? Eller har du brug for tid til dig selv med plads til både fordybelse og nye udfordringer?

Sjove og gode oplevelser i vinterferien for børn og unge!

Har dit barn eller barnebarn lyst til at have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt i vinterferien? Vi tilbyder en række forskellige vinterferieaktiviteter tilrettelagt for børn og unge i alle aldre.

Familieaktiviteter med dit barn i vinterferien

Få gode oplevelser i vinterferien sammen med dit barn til en familieaktivitet for børn og voksne. Prøv f.eks. et af vores hyggelige madhold.

Vinterferietid til dig selv!

I anledningen af ferien præsenterer vi korte kurser, så der er rig mulighed for selvforkælelse, højskolestemning og samvær.