Skip to content
Lær at lave keramik i FOF

Keramik - for alle

Har du altid haft lyst til at arbejde med ler? Er der en teknik, du gerne vil have vejledning til? På dette kursus fremstiller vi både brugsting og skulpturelle værker, helt efter dit behov. Du vil arbejde selvstændigt med dine idéer og få introduktion til teknikkerne undervejs. Der er mulighed for at arbejde med forskellige typer stentøj (evt porcelæn) og der er en enkelt drejeskive, så man kan prøve at dreje i begrænset omfang. Værkerne dekoreres efter behov, brændes og glaseres.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Værløse, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Se alle vores keramikkurser her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 12.04.2024 10:00-13:30 Aktivitetscentret Sophielund Cornelia Cohn Christensen
2 Fredag 19.04.2024 10:00-13:30 Aktivitetscentret Sophielund Cornelia Cohn Christensen
3 Fredag 26.04.2024 10:00-13:30 Aktivitetscentret Sophielund Cornelia Cohn Christensen
Se alle Se færre
Cornelia Christensen underviser i keramik
Underviser

Cornelia Cohn Christensen

Cornelia Cohn Christensen er uddannet keramisk formgiver fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding, billedkunstlærer og cand.mag. i tysk og kunsthistorie.
Jeg har en bred uddannelse indenfor keramik og glas og har arbejdet indenfor området i over 40 år. Frihåndsdrejning er min største passion, men jeg har arbejdet meget med modellering og pladeteknik og forskellige brændingsteknikker. Jeg elsker at skabe og mærke leret mellem mine hænder og keramikken er et fascinerende materiale, med uendelig mange muligheder, som jeg aldrig bliver træt af at arbejde med!