Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Kursus i croquis tegning og menneskekroppen hos FOF Nordsjælland

Croquis Salon

Croquis er et godt fundament for al anden tegning - kom og vær med til at tegne løs efter levende model i dejlige omgivelser. Du vil få en større forståelse for menneskekroppens proportioner, og forbedre din tegneteknik. Croquis salon er for alle der ønsker at blive bedre til at tegne mennesker, og hygge sig i fællesskab under kyndig vejledning.

Kurset er for alle.

Der skal beregnes udgift til model ca. 150 kr. 
Info om materialer sendes ud ca. en uge før holdstart.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Se også vores andre tegnekurser her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.05.2024 18:30-21:00 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
2 Torsdag 23.05.2024 18:30-21:00 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
3 Torsdag 30.05.2024 18:30-21:00 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
Se alle Se færre
Underviser

Bettina Nielli Briand

Bettina Nielli Briand er kulturformidler, cand.phil. og billedkunstner. Hun er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze, kunstbaseret coach fra TimeArt, cand.pæd. i didaktik fra Aarhus Universitet (speciale i børns læring og kreativitet) og har læst kunsthistorie på amerikansk kunstinstitut.

Bettina arrangerer kreative workshops for børn, for børn og familier med fokus på leg og læring.

Hun har mere end 15 års erfaring indenfor undervisning, formidling og forskning, og har undervist børn/unge 0-18 år og voksne i dagtilbud, skoler på museer, biblioteker, børnekulturfestivaler, virksomheder, aftenskoler med mere.

Bettina har udstillet sine værker i Italien, Frankrig og Danmark, og er professionelt anerkendt kunstner gennem Billedkunstnernes Forbund og IAA (International Association of Art). Indenfor formidling af kunst, kultur og de kreative processer er hun med i danske og europæiske netværk og opdateret med helt ny forskningsviden indenfor feltet.