Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Rudolf Tegners museum tegne workshop

Walk and draw på Tegners Museum (1-dags workshop)

Walk and draw på Tegners Museum (1-dags workshop)

Kom helt ned i gear, og tag med på et inspirerende sketch book kursus på Tegners Museum og Skulpturpark.

Dette kursus er for dig, der er begynder eller dig der holder af at tegne. Kurset er en blanding af tegning, mindfulness og dét at gå. På kurset vil du blive inspireret til at bruge notesbogen samtidig med du lærer om tegnekunsten og bliver bedre til at tegne. 
Vi tegner på Tegners museum, spiser frokost i det grønne og bruger de smukke omgivelser til skovbadning og mindful walking. 

Kurset er for alle.

 

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Tegners Museum
    Museumsvej 19
    3120 Dronningmølle
  • Lokale Ved hoveddøren
  • Bemærkninger Påregn entré til Tegners Museum og indkøb af egne materialer. Vi tegner på Tegners museum, spiser frokost i det grønne og bruger de smukke omgivelser til skovbadning og mindful walking.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 10:00-15:20 Tegners Museum Bettina Nielli Briand
Underviser

Bettina Nielli Briand

Bettina Nielli Briand er kulturformidler, cand.phil. og billedkunstner. Hun er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze, kunstbaseret coach fra TimeArt, cand.pæd. i didaktik fra Aarhus Universitet (speciale i børns læring og kreativitet) og har læst kunsthistorie på amerikansk kunstinstitut.

Bettina arrangerer kreative workshops for børn, for børn og familier med fokus på leg og læring.

Hun har mere end 15 års erfaring indenfor undervisning, formidling og forskning, og har undervist børn/unge 0-18 år og voksne i dagtilbud, skoler på museer, biblioteker, børnekulturfestivaler, virksomheder, aftenskoler med mere.

Bettina har udstillet sine værker i Italien, Frankrig og Danmark, og er professionelt anerkendt kunstner gennem Billedkunstnernes Forbund og IAA (International Association of Art). Indenfor formidling af kunst, kultur og de kreative processer er hun med i danske og europæiske netværk og opdateret med helt ny forskningsviden indenfor feltet.